MENIU

Luni 1

Prinz:

  1. Salata din varza cu castraveti - 100g.
  2. Bors ucrainesc - 300ml.
  3. Gulas din pui - 100g.
  4. Mazare uscata fiarta - 200g.
  5. Piine - 100g.

Marti 1

Prinz:

  1. Salata din muraturi - 100g.
  2. Supa “Raslosnic” - 300ml.
  3. Parjoale din carne de pui - 100g.
  4. Pireu din cartofi - 200g.
  5. Piine - 100g.

Miercuri 1

Prinz:

  1. Salata din sfecla - 100g.
  2. Supa cu fasole - 300ml.
  3. Zraza cu legume - 100g.
  4. Terci din griu - 200g.
  5. Piine - 100g.

Joi 1

Prinz:

  1. Salata Venegrette - 100g.
  2. Supa din peste - 300ml.
  3. File de peste in lezon - 100g.
  4. Cartofi cu verdeata - 200g.
  5. Piine - 100g.

Vineri 1

Prinz:

  1. Salata “Olivie” - 100g.
  2. Supa de legume - 300ml.
  3. Batuta de pui - 100g.
  4. Paste - 200g.
  5. Piine - 100g.

Luni 2

Prinz:

  1. Salata Venegrette - 100g.
  2. Bors verde cu ou - 300ml.
  3. Fileu de gaina in sos alb - 100g.
  4. Paste - 200g.
  5. Piine - 100g.

Marti 2

Prinz:

  1. Salata din muraturi - 100g.
  2. Supa cu ciuperci - 300ml.
  3. Chefteluta de pui in sos - 100g.
  4. Pireu de carofi - 200g.
  5. Piine - 100g.

Miercuri 2

Prinz :

  1. Salata Olivie - 100g.
  2. Supa din mazare cu afumaturi - 300ml.
  3. Zraza din fileu de pui cu legume - 100g.
  4. Paste - 200g.
  5. Piine - 100g.

Joi 2

Prinz:

  1. Salata din morcov coreean - 100g.
  2. Supa din peste - 300ml.
  3. Pirgoale din peste - 100g.
  4. Cuscus cu legume - 200g.
  5. Piine - 100g.

Vineri 2

Prinz:

  1. Salata din varza proaspata cu mazarea verde - 100g.
  2. Bors rosu - 300ml.
  3. Carne de vita in sos - 100g.
  4. Pireu din cartofi - 200g.
  5. Piine - 100g.